PNG32 PNG32 PNG32 PNG32
PNG32
Forum Excel, VBA, VSTO, Exceltips, Excelhj�lp PNG32 drivs av Excelspecialisten    Logga in     English
PNG32
PNG32 PNG32
PNG32

Logga in

PNG32

Du är inte inloggad. Logga in eller registrera dig för att skriva inlägg eller svara på inlägg.

För frågor om forumet, kontakta oss på webmaster@excelforum.se

PNG32 PNG32
PNG32 PNG32
PNG32

Excelforum

PNG32

 
ForumForumDiskussionerDiskussionerExcelExcelMakro kod?Makro kod?
Föregående Föregående
 
Nästa Nästa
Nytt inlägg
 2018-04-27 09:58
 
Hej, Min fråga är: Jag har idag en Makroknapp som raderar ett datum i en cell (F1) och raderar också flera celler som man har angivet en summa när vi har skrivit ut denna rapport. Det jag nu vill göra är att ett nytt blad (blad 2) ska få Summor ifrån tex E5 till E30 varje gång det blir ett nytt datum i skrivet i F1. Och även plussa på det med den nya summa nästa dag (Nytt datum i F1). Kanske inte går, och det kanske finns något bättre sett att göra detta på men jag måste fråga i alla fall.

Kan försöka förklara hur det går till i verklighetan. Produktionen skriver in det som är producerat och skriver ut rapporten, efter det raderar dom med hjälp av ett makro datumet och alla siffror de har fyllt i. Vi sparar dessa utskrivna rapporterna i 10 dagar. När den 10 dagen kommer samlar jag ihop de 10 rapporterna och adderar alla tillverkade artiklar och lägger in dom i ett annat system. Nu kommer vi till det jag vill förenkla....
Jag vill att excel adderar detta själv. Och varje "nytt datum så fångar excel upp summan som finns i några celler. Så efter 10 dagar så kan jag gå in i blad 2 och se de totala summan av tillverkade artiklar för 10 dagar bakåt.




Föregående Föregående
 
Nästa Nästa
ForumForumDiskussionerDiskussionerExcelExcelMakro kod?Makro kod?

PNG32 PNG32
Excelforum drivs av Excelspecialisten som bedriver utbildning i Excel och VBA, tillhandahåller support och hjälp med Excel, utvecklar program i Excel. Är ni i behov av en konsult inom Excel, VBA eller VSTO, eller söker en excelkurs, kontakta oss.
Copyright 2013 ExcelSpecialisten XLS AB   Användarvillkor  Personliga uppgifter